Naschoolse opvang

BSO

logo bso

Welschap Kinderopvang verzorgt buitenschoolse opvang (BSO) voor onze school vanaf BSO De Kameleon (Lauraplein, Spectrum).

Bij deze locatie is er opvang voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar.

Welschap Kinderopvang is een ervaren aanbieder van kinderopvang. Dit merkt u als ouder aan een herkenbare en heldere werkwijze en de aandacht voor het blijven verbeteren van de opvangkwaliteit. De medewerkers zijn betrokken, enthousiast en bezorgen uw kind ontspanning en plezier na schooltijd.

De BSO heeft een afwisselend activiteitenaanbod aan de hand van thema’s met o.a. workshops en uitstapjes. Daarnaast is er structureel aandacht voor spel en bewegen onder leiding van een professionele sportmedewerker.

Welschap Kinderopvang biedt:

1. Voor- en naschoolse opvang tijdens schoolweken,

2. Opvang tijdens schoolvakanties

3. Het jaarpakket: combinatie van bovenstaande pakketten

Aanvullend kunt u terecht voor incidentele extra opvang, zoals tijdens vrije dagen van het onderwijs.

Afhankelijk van uw inkomen, vergoedt de belastingdienst een deel van de kosten voor kinderopvang*.

Wilt u vrijblijvend eens kijken? Neemt u dan contact op met Eva Grunstra, 06 13278736 of via eva.grunstra@welschap.nl.

Voor informatie, tarieven en inschrijven verwijzen we u naar www.welschapkinderopvang.nl