Onze Leerlingenraad

Elk schooljaar hebben wij in unit 3 een leerlingenraad. Op deze pagina stellen zij zich aan u voor.

Van links naar rechts: Tess (gr 8), Renske (gr 8), Lani (gr 6), Yana (gr 7), Christiaan (gr 7) en Jaynan (gr 7).

Hoi ik ben Tess 😀

Ik ben 11 jaar oud en ik wilde in de leerlingenraad, omdat ik leuke dingen wil organiseren en helpen met de wc pimpen.

Mijn hobby’s zijn knutselen, dansen en spelen met mijn vriendinnen. Ik zit op atletiek. Ik wilde ook in de leerlingenraad, omdat ik wil  helpen met dingen om te doen en nog veel meer. Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit met mijn beste vriendin. 😄

Hoi

Ik ben Renske en ik ben 11 jaar.

Vorige week (26 september) waren de leerlingenraadverkiezingen en daar deed ik aan mee. Ik ben door de kinderen van onze unit gekozen om in de leerlingenraad te helpen. Ik wilde graag in de leerlingenraad, omdat ik leuk activiteiten wil organiseren. Ik vind het heel leuk dat ik nu mag helpen en we gaan ervoor zorgen dat het een superleuk schooljaar wordt!