Nieuwe krantenactie

11 februari 2016

Krantenactie

Zoals vorige week al is aangegeven in het schooljournaal, zal het inzamelen van de oud papier er vanaf nu iets anders uit gaan zien.
De grote container die altijd 1x in de 6 weken aan de overkant van de school stond, is vanaf heden vervangen door een kleine container die wekelijks zal worden geleegd.
De container staat op het schoolplein en is van de firma Nijssen.
(De kleine donkerblauwe container)
De school ontvangt per kilo nog steeds een bepaald bedrag, dit geld komt ten goede aan de kinderen.
Om ouders en kinderen enthousiast te blijven houden om het oude papier in te komen leveren, blijft het bestaande spaarsysteem bestaan.
Er al 1x in de 2 weken op donderdag iemand bij de container staan, als je dan papier komt inleveren ontvang je per volle tas 1 waardepunt. Bij 25 punten ontvang je een Bart Smit bon twv €2,50.
Wilt u geen bonnen ontvangen, maar wel oud papier inleveren?
De container is elke dag open tot 16.00 uur.
Op de volgende donderdagen zal er van 15.30 uur tot 16.00 uur iemand bij de papiercontainer staan:

Donderdag 11 februari

Donderdag 25 februari